SDH Gazimağusa İlçe Yönetimi Dayanışma Etkinliği Düzenledi
Sosyal Demokrat Hareketi (SDH) Gazimağusa İlçe Yönetimi, yeni üyelerin de katılımıyla bir dayanışma etkinliği gerçekleştirdi.
Etkinlikte konuşan Gazimağusa İlçe Başkanı Mustafa Güvercin, SDH’ye her geçen gün yeni katılımların olduğunu belirterek, partide olmaktan gurur duyduklarını ifade etti ve başarıya giden yolda birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.
SDH Asbaşkanı Saim Aytekin ise organizasyonda emeği geçen ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, Genel Başkan Alper Özsakınç’ın liderliğinde ülke siyasetine yeni bir soluk getirdiklerini ve halkın umudu olmaya devam edeceklerini söyledi.
Genel Başkan Alper Özsakınç da konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Dört yıllık süreçte büyük mücadeleler verdiklerini ve bugün yüzlerce üyeye ulaştıklarını belirten Özsakınç, halkın sorunlarına vakıf bir siyasi hareket olarak, ekonomik ve sosyolojik sıkıntıların halkın refah seviyesini düşürdüğünü ifade etti. Hükümet ve muhalefet kanadına yaptığı çağrıda, halkı ayrıştıracak söylem ve eylemlerden uzak durulması gerektiğini belirtti.
Konuşmaların ardından Gazimağusa İlçe Yönetimi’nde görev alan tüm yönetim kurulu üyelerine görev mazbataları takdim edildi. Toplantıya gösterilen yoğun katılımdan memnuniyet duyduğunu dile getiren Özsakınç, yeni üyelerin katılımıyla güçlerine güç kattıklarını söyledi